Fair Fashion Route

Het is weer zover, de winter komt eraan! Om jullie een beetje te helpen om fair en fashionable de winter door te komen, hebben wij iets nieuws ontwikkeld: de Fair Fashion Route! Dit is dé fair winkelplattegrond van Utrecht. Hiermee willen we jou helpen om makkelijker eerlijk te kunnen shoppen.

Op 7 januari lanceren we de Fair Fashoin Route met twee tours langs een aantal winkels. Hier kun je je nu voor inschrijven. Bij de ene tour wordt je begeleid langs een aantal eerlijke winkels en bij de andere tour krijg je er meteen persoonlijk stylingadvies bij.

Wanneer: Donderdag 7 januari 2016 van 17:00 tot 21:00

Waar:Utrecht – Stadhuisbrug

Klik hier om je aan te melden!

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …