Fair Fashionista van het Noorden gezocht!

De eerste editie van het Fair Fashion Festival in Groningen gaat bijna van start en daar verheugen wij ons natuurlijk al op. Maar om vast in de stemming te komen voor de modeshows, workshops, masterclasses, live muziek, een markt is er een wedstrijd in het leven geroepen. Stoerevrouwen organiseert namelijk de Fair Fashionista wedstrijd in eer van dit festival. We zijn dus op zoek naar de Fair Fashionista van het Noorden!

Kans maken
Om kans te maken op deze titel moet je ten eerste goed kunnen shoppen. Heb je daarnaast een hart voor duurzame mode? Ken je de beste vintage shops? En is iedereen jaloers op je stijl? Dan heb de prijs al bijna in de pocket! Van de prijs wordt iedereen Fair Fashionista zeker blij. Koko Toko stelt namelijk een prijs ter beschikking.

Meedoen
Om mee te doen stuur je één of meerdere foto’s van je beste duurzame outfit naar groningen@stoerevrouwen.nl. Omschrijf kort je stijl, je favoriete winkels en de keuzes die je maakt als je gaat shoppen. Kortom, vertel ons waarom jij dé Fair Fashionista van het Noorden moet worden.

Winnen
Vervolgens maakt de jury een selectie van drie kanshebbers uit de inzendingen. Deze drie krijgen de kans om zoveel mogelijk stemmen te vergaren online en op de festivaldag (14 mei) zelf. Ook mogen ze hun beste creatie showen op de catwalk. Daarna worden de stemmen geteld en is ‘Fair Fashionista van het Noorden 2016’ bekend!

Voor meer informatie over de wedstrijd ga je naar de website van Stoerevrouwen.

 

 

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …