Ontdek opkomende duurzame merken bij Sophie Stone

Sophie Stone biedt Sophisticated Fair Fashion aan: mode en accessoires van opkomende duurzame merken met een urban, vrouwelijke en stijlvolle look. Je vindt hier unieke mode-items van Fair Fashion merken uit Londen, Amsterdam, Berlijn, Stockholm, München en Istanbul. Van 2 van deze merken, Phil + Lui en Rich&Vibrant, is Sophie Stone de eerste aanbieder in Nederland.

Alle kleding en accessoires zijn geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en met een zo laag mogelijke milieu-impact. Ze dragen het Fair Trade en/of Fair Wear keurmerk en zijn gemaakt van alternatieve voor conventioneel katoen zoals lyocell of biologisch katLogo Sophie Stoneoen. Bij elk item vind je achtergrondinformatie over het materiaal, de plaats waar het gemaakt is en hoe je het het best kunt combineren.  Foto: Mischa Keijser.

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …