Trendy en duurzaam met een horloge van bamboe

Houd je van nieuw, stoer, apart, net een beetje anders en ook nog een flinke scheut duurzaam? Dan past een TIMEBOO horloge absoluut bij jou! Een TIMEBOO horloge is een trendy en eigentijds horloge van BAMBOE. Een basic design zonder toeters en bellen en met een natuurlijke look.

‘Natuurlijk’ omdat bamboe gezien wordt als het nieuwe hout waar je geen enkele boom voor hoeft te kappen.

fotowebsite2 ‘Natuurlijk’ ook omdat de banden van echt leer zijn, in warme en eigentijdse kleuren, Ben je niet zo voor leer en houd je het liever diervriendelijk? Dan neem je een band van kurk, te krijgen in diverse mooie designs.

Speciaal voor het Fair Fashion Festival laat TIMEBOO ook wat andere kanten van bamboe zien. Uit de collectie van moederbedrijf Cayboo.nl nemen zij namelijk prachtig zomerse Hamamdoeken mee, gemaakt van bamboe. Een lust om te zien en te dragen.

Voor je eigen horloge kun je terecht op de markt tijdens het Fair Fashion Festival in Groningen.

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …