Houten ondergoed van Saint Basics op de markt!

home_emily_icelozenge-OVH-NL-1200x628Mogen we je verrassen met de lekkerste basics van Nederland? Saint Basics introduceert namelijk een gloednieuwe designcollectie boxers, hipsters en slips die fantastisch aanvoelen en soepel aansluiten op je lichaam. Superzacht, ademend en antibacterieel, een streling voor je huid. En het is nog eens super-eco ook! Een leuk weetje daarbij: de hele collectie is gemaakt van … eucalyptushout. Dat klinkt misschien even gek. Maar binnenkort wil je niet anders meer! De houten onderbroek van Saint Basics heeft maar 4% van het waterverbruik van katoen, 5% van de milieubelasting en een vijfde van het landgebruik. Voeg daarbij dat hij eerlijk en sociaal is geproduceerd en je weet: iets moois doen voor jezelf én de wereld om je heen is zo makkelijk als … je onderbroek aantrekken!

Saint Basics staat op de markt van het Fair Fashion Festival in Groningen op 14 mei in Het Paleis in Groningen.

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …