Schrijf je in voor de workshop van natuurstoffen.nl

Wij van Natuurstoffen.nl zijn een kleinschalig Natuurstoffenbedrijf waar er wordt gewerkt met een constante gedachte van verantwoordelijkheid voor de aarde, de medemens en de natuur.
Op de Fair Fashion Festival geven we aandacht aan de hennepplant. Hennep is al eeuwen een goede grondstof voor veel verschillende producten. We laten de stappen van hennepstof zien; van zaadje tot vezel tot uiteindelijk een kledingstuk. Daarnaast kun je bij ons je kapotte kleding laten repareren, zelf repareren of advies krijgen over zelf kleding maken en repareren.

Nieuwsgierig? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Keuze workshop's & masterclasses (meerdere keuzes mogelijk)

Aantal personen

Doordat wij een jong festival zijn en onze fondsen liever beschikbaar stellen ten dienste van het programma, hebben wij ervoor gekozen geen gebruik te maken van betaalde betalingsdiensten. Daarom vragen wij, indien de workshop of masterclass daarom vraagt, om het bedrag z.s.m. handmatig over te maken op rekeningnummer NL84RABO0154699284 t.n.v. Young & Fair onder vermelding van gekozen "Workshop" en/of "Masterclass". Zodra wij uw betaling hebben ontvangen is uw inschrijving voltooid en staat u op de deelnemerslijst.

Stichting Young& Fair heeft een ANBI registratie (http://www.youngandfair.nl/contact/kvkgegevens/).

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …