Hulp gezocht!

Voor het Fair Fashion Festival in Utrecht, dat op zondag 16 oktober  plaatsvindt (snel dus!) zijn wij nog op zoek naar bepaalde mensen die bepaalde dingen kunnen:
 – DAGVRIJWILLIGERS: Dit kan iedereen!  Feest! Help mee met op- en afbouwen, het bewaken van workshop- en  lezingruimtes, de modellen een complimentje te geven, bezoekers  informeren, trucjes doen waar nodig en nog veel meer!
  – MUZIKANTEN: We beschikken over een prachtig podium in de Winkel van  Sinkel. Show us your skills en laat je aanbidden door de immer olijke,  goedhartige FFF-bezoeker! Wellicht schud je er zo een dansje uit.
 – PROPPERS: Ja, ja, echte gladde, mooie, praatjesmakende proppers. #fitboys #gym #nojoke:  dit wil je. Jij bent het visitekaartje van het FFF en smoothtalkt mensen zonder schaamte, zo het festival binnen. Hoppa! Met een aantal  prachtige locaties in de binnenstad van Utrecht, lijkt me dit geen  straf. Groene vlinderdas verzekerd.

– DAGHOTS: Heb jij geen last van podiumvrees, vind je het leuk om in de spotlights te staan en kan je makkelijk praten? Dan ben jij onze nieuwe daghost, interessante mensen aankondigen op het podium en vertellen wanneer er wat te doen is. Aandacht verzekerd!

Voilà. Herken je je in één  (of meerdere, waarom niet!) beschrijvingen en heb jij zondag 16 oktober  nog niets gepland? Stuur dan nu een berichtje naar onze facebookpagina!

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …