Vacature Utrecht

Spreekt deze spreuk jou aan? FFF Utrecht zoekt nieuwe kernteamleden en teamleden!

Het kernteam staat aan het hoofd van de organisatie, hier wordt het beleid gemaakt. Deze functies kosten +/- 10 uur per week, en nog wat meer in de laatste weken voor het festival. Dit is een geweldige uitdaging, leerzame ervaring en een enorme plus op je CV. Het kernteam moet nog compleet gemaakt worden met:
– Coördinator Financiën en Acquisitie
– Coördinator Modeshow en Markt.

Verder zoeken we ook teamleden die de kernteamleden ondersteunen en creatieve input leveren. Deze zoeken we op de terreinen Acquisitie, Communicatie, Logistiek, Mode&Markt en Lezingen&Workshops. Deze functies zijn voor +/- 5 uur in de week. Ook erg tof vanwege de uitdaging en ervaring!

Dus wil jij iets terug doen voor de wereld, meld je aan!
Neem contact op met (ook voor vragen) heleen@fairfashionfestival.nl en help mee een spetterende jubileumeditie in oktober 2017 neer te zetten!

Bekijk Ook

Guave

Guave is een kledinglabel dat is gestart door Romée Mulder en Myrthe Groot. Ze zijn …