Nukuhiva

Fair fashion & Sustainable products: dat is waar Nukuhiva voor staat. Nukuhiva kiest bewust voor modelabels die produceren met respect voor mens en natuur. Ze verkopen uitsluitend merken die fairtrade produceren. Het grootste deel van de kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, lyocell, hennep en andere natuurlijke materialen. Of je nou op zoek bent naar iets stoers of iets chics, iets sportiefs of iets klassieks. Ze hebben voor zowel dames als heren een brede collectie van verschillende kledingmerken. Daarnaast verkopen ze fairtrade en duurzame accessoires. Leuk om cadeau te geven of om je outfit compleet te maken.

http://nukuhiva.nl/

Bekijk Ook

[BLOG] De superschillen van Seepje

Wij zijn Melvin en Jasper van Seepje. en wij maken was- en reinigingsproducten van superschillen …