Studio JUX

De studio JUX collectie is gemaakt in onze eigen fabriek, women empowerment projecten en sociale bedrijven die gevestigd zijn in Kathmandu, Nepal. Dit betekent dat we veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers kunnen garanderen, onze maatschappelijke impact maximaliseren en tegelijkertijd de milieueffect minimaliseren. Dit zorgt er ook voor dat elk stuk handgemaakt is met liefde en toewijding. De handdruk in elk kledingstuk verbindt u aan de maker. Al onze Nepalese medewerkers zijn rockstars, die we voortdurend ondersteunen. Als eigenaar van de fabriek zorgen we ervoor dat er een studio JUX-supervisor in de fabriek aanwezig is om het team te begeleiden en te ondersteunen.

https://studiojux.com/

Bekijk Ook

Zen by Sen

  Het verhaal van Zen by Sen begon eind 2014. Zen by Sen is bedacht …