Dagvrijwilliger

Om het Fair Fashion Festival tot een succes te maken zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich minimaal 4 uur willen inzetten voor verschillende onderdelen. We vragen alle vrijwilligers om te helpen met de op- en/of afbouw.

In ruil hiervoor krijg je van ons een lunch, een goodiebag en, zodra je dienst dit toelaat, gratis toegang tot de workshops en masterclasses.

Meld je aan via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op!

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Leeftijd

Maat T-shirt

Motivatie

Beschikbaarheid (10:00 - 20:00)

Dieetwensen

PromoteamLogistiekInformatiebalieMarktProgrammaModeshowTransportCateringOp- en afbouwgeen voorkeur

Waar ken je FFF van?
Via Young & FairVia Fairtrade Gemeente UtrechtVia social mediaVia vrienden/familieVia de websiteVia postersVan voorgaande edities

2 reacties

 1. Hallo allemaal,

  Wat een goed en leuk initiatief! Ik vroeg mij af of er voor 2018 festivals zijn geplant en of dat ook in Eindhoven plaats

  Ik ben Fair Fashion Stylist en ik adviseer mensen hoe zij een duurzame garderobe kunnen creeren. Vandaar dat het mijn interesse wekt.

  ik hoor graag van jullie.

  Groeten Vanessa Pilloni
  http://www.vanessapilloni.nl

  • Jennifer Shek

   Hi Vanessa,

   Excuses voor ons ontzettend late reply.
   Wat super leuk dat je interesse hebt. In 2018 wordt er in Groningen (27-05), Rotterdam (01-07) en in Utrecht (06-10) een Fair Fashion Festival gehouden. Helaas vind er dus nog geen plaats in Eindhoven, maar wees vooral welkom om ons in een van de drie steden te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *