Muziek

Op het festival kun je ook genieten van live muziek. Op de markt kun je muziek horen van onder andere Sarah Pannekoek & Emma Postema, Joules Fuchs (Winnaar Nootuitgang 2017) en Hot Club de Grunn. In de Erlenmeyerzaal kun je tussen de modeshows door genieten van de volgende bands:

Hypergoods

Hypergoods is een nieuwe eclectische blend van sferische synths, catchy vocals en frisse beats. Drie totaal verschillende young individuals die samensmelten op het podium. De LIVE performance van Hypergoods neemt je mee op tour door een ‘Land of Nowhere’. Land of Nowhere is de naam van hun debuut EP die in mei 2016 is gereleased in Melkweg, Amsterdam. De EP werd kort daarna opgepikt door Radio 1. De band werkt nu aan twee nieuwe singles die in 2017 zullen uitkomen.

https://www.facebook.com/hypergoodsmusic/ //  https://www.youtube.com/watch?v=IsfpOJLozLo

Speelt om 14:00 en 16:30 uur in de Erlenmeyerzaal.

 

The Mudd

De band The Mudd is een band met een eigenzinnige stijl met hypnotiserende melodieën en catchy  songteksten, waarin ze hun liefde voor ‘90’s rock en indie rock combineren. De band heeft onder andere gespeeld in Vera, Lola, het Go Wild Festival in het Groninger Museum, Faktum51, Weidepop en Kult. Ze waren de laatste band ooit om op te treden in Pino tijdens het afscheidsfeest van deze underground locatie. In april 2017 hebben ze Usva’s Battle of the Bands gewonnen.

https://www.facebook.com/TheMuddBand/  //   https://soundcloud.com/themuddband

Speelt om 15:15 en 17:15 uur in de Erlenmeyerzaal.