Organisatie Groningen

Het Fair Fashion Festival wordt ook dit jaar weer door een team van enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Hieronder vind je alles over het team dat er op dit moment hard aan werkt om van deze tweede editie een succes te maken!


Hesterliena | Projectleider

“Ik ben projectleider van het Fair Fashion Festival in Groningen en student Geschiedenis aan de RUG. Naast studeren houd ik mij bezig met fotografie, film en theater. Met het Fair Fashion Festival wil ik jongeren bewust maken van duurzaam leven en duurzamere mode. Ik wil ze laten zien dat je op een simpele en goedkope manier een verschil kunt maken en zo ook met duurzaamheid bezig kunnen zijn.” 

 


Giselle | Communicatie

“Op m’n 11e begon ik met vrijwilligerswerk. Dit heeft me doen beseffen hoe belangrijk het is om een steentje bij te aan de medemens en het natuur.  Het Fair Fashion Festival spreekt mij aan omdat het op een frisse en positieve manier aandacht vraagt voor duurzame en eerlijke mode..”


 


 


Mireille |Programmacoördinator

“Mijn naam is Mireille Peletier en ik ben sociaal werker samenlevingsopbouw in Groningen. Bij de aanschaf van producten probeer ik bewuste keuzes te maken. Door mee te helpen aan het Fair Fashion Festival hoop ik op een leuke manier anderen te motiveren om ook eerlijke en duurzame keuzes te maken en te laten zien hoe mooi fair fashion kan zijn. ”

 


Roos | Programmacoördinator

“Ik ben Roos, 25 jaar en woon in Groningen. Sinds december 2016 ben ik team van het Fair Fashion team, en vervul ik de rol van marktorganisator en persvoorlichter. Ik heb een passie voor mode en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom ben ik op dit moment steeds meer met eerlijk geproduceerde mode bezig, en vind ik het ook erg belangrijk om anderen hier bewust van te maken. Het organiseren van het Fair Fashion Festival kan hier naar mijn mening goed aan bij dragen! ” 

 


Floris | Penningmeester

“Mijn naam is Floris en momenteel in 3de jaar Bachelor Accountancy & Controlling. Probeer zo actief mogelijk naast me studie te zijn, waarbij ik naast het belangrijk vinden van financiële aspecten het ook van groot belang vindt dat er gekeken wordt naar aspecten zoals duurzaamheid en milieu.  ”


 


 


Mattanja | Coördinator Logistiek en Financiën

“Ik ben coördinator Logistiek & Financiën van het Fair Fashion Festival in Groningen. Dankzij mijn reizen word ik me meer en meer bewust van de verschillen in de wereld. Er moet iets veranderen! Met dit festival wil ik op een leuke manier bijdragen aan het creëren van bewustzijn voor een betere, meer duurzame en eerlijke wereld. Samen kunnen we het verschil maken! ”


 


Jikke | Organisatie Markt en Modeshow

“Hi! Mijn naam is Jikke. Ik ben dol op koken, bakken, fotograferen, schilderen, festivals en stylen. Sinds kort ben ik actief bij het Fair Fashion Festival in Groningen om de onderdelen markt en modeshow te organiseren. Ik wou graag mijn steentje bijdragen omdat ik de combinatie van mode, een evenement en de promotie van duurzame merken erg mooi vind. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich bewuster worden van waar hun kleding vandaan komt en dat ze weten welke duurzame merken er zijn.”


 


Annika | Organisatie Modeshow 

“Naast mijn functie in PR & communicatie ben ik ook werkzaam als fotograaf en reporter. Het Fair Fashion Festival belicht het belang van duurzaamheid en gezien de huidige staat van de aarde is dat zeker nodig. Daarnaast is het festival inspirerend, dynamisch en fashionable.”


 


 


Nina | Vrijwilligerscoördinator

“Ik had me aangemeld als lid van Young&Fair omdat dit me een interessante organisatie leek. Nog geen week later werd ik benaderd met de vraag of ik vrijwilligerscoördinator wilde worden voor het Fair Fashion Festival in Groningen. Dit vond ik een leuk idee omdat ik zo iets aan Young & Fair bij kon dragen in mijn eigen stad Groningen, en omdat dit me een hele leuke en leerzame ervaring leek. En dat blijkt het ook te zijn! ”