Organisatie Rotterdam

Het Fair Fashion Festival Rotterdam team bestaat uit een groep enthousiaste Rotterdammers. Hieronder kan je lezen wie wij zijn! Dit zijn de coördinatoren, maar daarnaast is er een leuk team van enthousiaste vrijwilligers die meewerken. Wil je ons team komen versterken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Mail naar fffr.communicatie@youngandfair.nl

Charles Dennen – Projectleider

Hi, mijn naam is Charles Dennen, projectleider van het Fair Fashion Festival Rotterdam.
Met het Fair Fashion Festival Rotterdam wil ik iets moois neerzetten waar Rotterdam trost op kan zijn. Dit festival heeft een maatschappelijke insteek wat heel goed bij een bruisende stad als Rotterdam past. Als vader van een dochter vind ik het belangrijk dat wij jongeren informeren hoe we met ze allen aan een betere duurzame toekomst kunnen bouwen. creëren | inspireren | activeren

Jasmin Radoncic – Coördinator Financiën
Hallo allemaal, mijn naam is Jasmin en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment studeer ik Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Vandaar dat ik de coördinator financiën van het Fair Fashion Festival in Rotterdam ben dit jaar. Zelf ben ik vegan en ben ik heel erg bezig met duurzaamheid. Ook hou ik van mode. Maar de kledingindustrie en duurzaamheid gaan niet hand in hand.  Zo is er ongeveer 2700 liter water nodig voor het produceren van één T-shirt en 10 000 liter water voor één spijkerbroek! En laten we niet beginnen over de hoeveelheid pesticiden die worden gebruikt bij de productie van katoen. Al met al is de kledingindustrie de op een na meest vervuilende industrie in de wereld. Dit moet en kan anders. Ik me heb aangesloten bij het Fair Fashion Festival om Rotterdammers bewust te maken en te laten zien dat het wel anders kan.

Willemijn Winkels – Coördinator Fair Fashion Show & Markt

Hoi, ik ben Willemijn. Ik ben coördinator van de Fair Fashion Show & Markt in Rotterdam. Daarnaast studeer ik aan de Erasmus University College. Van jongs af aan heb ik al een interesse gehad voor mode. Naarmate ik ouder werd, werd ik steeds bewuster van de impact van mijn kleding op zowel mensen als het milieu. Sindsdien ben ik mij gaan verdiepen in duurzaamheid. Met de Fair Fashion Show en Markt wil ik jongeren laten zien dat duurzame mode juist heel tof is en dat het niet altijd super duur hoeft te zijn.

Suzan Geldhoff – Coördinator Lezingen & Workshops
Ik ben de coördinator van de lezingen & workshops van het Fair Fashion Festival Rotterdam. Als zelfstandige heb ik in de kunst & cultuur sector aan verschillende tentoonstellingen, boeken en educatieve projecten meegewerkt. Mijn motivatie om mee te helpen aan de tweede editie van het festival in Rotterdam, komt voort uit een gemis om ook buitenshuis actief bij te dragen aan een duurzamere wereld. Zelf probeer ik milieubewust te leven, maar ik voel tevens een drang om meer te doen dan dat. Meewerken aan het FFF010 is een mooie kans om deze drang om te zetten in iets praktisch en een breder publiek over duurzaamheid en bewust consumeren aan te kunnen spreken.

Cindy Antonius – Coördinator Logistiek
Mijn naam is Cindy, 30 jaar. Ik woon inmiddels ruim vier jaar in Rotterdam Noord. Ik ben voornamelijk opgegroeid in Vlaardingen maar geboren in Paramaribo. Mijn passie is zingen en ik geniet daarnaast intens van snowboarden. Ik werk bij Stedin waar ik diverse activiteiten en events organiseer waarin duurzaamheid vaak terugkomt. Hier is mijn interesse ontstaan voor duurzaamheid en vervolgens fair trade. Toen ik zag dat Young & Fair op zoek was naar een kernteam voor het Fair Fashion Festival, werd ik nieuwsgierig. Inmiddels ben ik als coördinator logistiek trots lid van het kernteam van het Fair Fashion Festival Rotterdam. Het team is super gemotiveerd. Ik ben er daarom van overtuigd dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Dit door jullie onder andere te laten zien, horen en beleven dat eerlijk shoppen heel simpel en leuk is maar ook ergens noodzakelijk. Ik hoop jullie allemaal te zien op het Fair Fashion Festival Rotterdam 2018!

Jennifer Shek – Coördinator Communicatie & Marketing
Kleding is voor mij een tweede huid die je stemming weergeeft en die je comfi moet laat voelen. Nu ben ik me de laatste jaren pas echt beter bewust geworden hoeveel leed er achter onze kleding kan zitten, voor mens én natuur. Hierdoor kreeg ik er voor een korte tijd een haat-liefde verhouding mee. Op verschillende vlakken probeerde ik bewuster te leven. Zo ook met kleding. FFF010 sprak me daarom ontzettend aan. Samen met een leuk team bezig zijn met een duurzamere wereld, meer te weten komen over alternatieven en bovenal hun positieve benadering. Mijn taak als coördinator Communicatie en Marketing is meer mensen enthousiast maken voor dit geweldige festival en zorgen dat we een begrip worden in Rotterdam! Fair bezig zijn is namelijk hartstikke leuk en makkelijk, dat laten wij jullie graag zien op 1 juli. Nodig al je vrienden uit en tot dan!

v.l.n.r. : Willemijn, Suzan, Charles, Jennifer, Jasmin en Cindy