Sponsors Groningen

In 2017 wordt voor de tweede keer het Fair Fashion Festival georganiseerd door Young & Fair en Gemeente Groningen. De organisatie van het festival ligt volledig in handen van vrijwilligers. Wij zijn dan ook hard op zoek naar enthousiaste ondernemers die ons graag zouden willen sponsoren om van deze eerste editie een groot succes te maken! Dus wilt u graag uw naamsbekendheid en associatie met fairtrade verhogen? Als sponsor kunt u verwachten goed zichtbaar te zijn op de hoofdlocatie van het Fair Fashion Festival. Tevens promoten wij uw naam/logo in meerdere van onze communicatiemiddelen.

Hopelijk hebben we u kunnen enthousiasmeren voor deelname aan het Fair Fashion Festival. Mocht u een bijdrage willen leveren aan het Fair Fashion Festival, neem dan contact met ons op via: hesterliena@youngandfair.nl.

De volgende partijen leveren een bijdrage aan het Fair Fashion Festival:

In een studentenstad als Groningen biedt Logo_Stad_PMS_op witsamenwerking met jongeren en de kennisinstellingen RUG en de Hanzehogeschool veel mogelijkheden om eerlijke handel onder de aandacht te brengen. De Hanzehogeschool heeft een eigen titel Fairtrade Hogeschool. Initiatieven van Young & Fair, de YFM, de Green Office RUG, jonge start-ups en lokale ondernemers op het gebied van eerlijke een duurzame handel kunnen rekenen op ondersteuning vanuit het kernteam Fairtrade Gemeente Groningen

 

Voor de eerste 50 bezoekers van het festival hebben we leuke goodiebag samengesteld! Hierin zit onder andere een leuke verrassing van Seepje, Sophie Stone, Eerlijk Winkelen, PlukN en Bazqet in. Zorg dus dat je op tijd bent om deze leuke en goedgevulde tas te scoren!


Bazqet

Mr.B van Bazqet stelt zich op het Fair Fashion Festival graag even voor.


Ik ben super trots op mijn bazqet vol heerlijke tussendoortjes, die ik op mijn zoektocht heb ontdekt. Ik reis regelmatig en raak geïnspireerd door verrassende producten die nu nog niet zo snel in Nederland vindt. Nu dus wel bij Bazqet. Ik noem dat dan ook graag een mandje vol met goed nieuws.


Wil jij snacken maar geen suikerbom? Ben je op zoek naar 100% natuurlijk? Zin in een lekkere caloriearme bite vol antioxidanten? Of liever glutenvrij? Je laten verrassen?


Dan zit je goed bij ons, want Bazqet presenteert producten die lekker zijn, gezonder en minder calorierijk dan de meeste zoete en hartige snacks. Bazqet staat voor Lekker | Verstandig!


Net als Fair Fashion is Bazqet heel eerlijk over zijn ingrediënten bijvoorbeeld niet al zijn producten zitten onder de 110 Kcal, zo zijn de Bazqet Loves zijn Mr.B’s guilty pleasures. De boog kan namelijk niet altijd gespannen zijn. Wel zijn deze weer biologisch en met 70% cacao chocolade. Eerlijk toch? Enjoy!


PS alle vrijwillgers verwennen wij in de Goodie bag, wil jij iemand of je zelf verwennen met bazqet, bestel dan via http://www.bazqet.nl/over-bazqet/bazqet-online/


http://www.bazqet.nl/ //  https://www.facebook.com/Bazqet-875622005856166/ // https://www.instagram.com/bazqet/ 

Seepje


Seepje maakt wasmiddelen en allesreinigers van superschillen uit Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schonere én mooiere wereld!


https://www.seepje.nl/   //   https://www.facebook.com/Seepje   //  https://www.instagram.com/seepje_official/

Het Paleis


Onze locatie Het Paleis is een cultureel woon- en werkcomplex en is gevestigd in het voormalig Scheikundig Laboratorium van de Rijks Universiteit.


Het is een broedplaats, waar kunstenaars, vormgevers, ondernemers en cultuurliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, waar wonen en werken samengaan. De plek waar nieuwe initiatieven en ideeën worden ontwikkeld met diverse activiteiten voor een breed publiek. Af en toe organiseert Het Paleis een Culturele Zondag. Het doel van deze dagen zijn om de kruisbestuiving te bevorderen en het publiek te laten zien wat er in Het Paleis gebeurt.


https://www.hetpaleisgroningen.nl/  //  https://www.facebook.com/Het.Paleis.Groningen

 

Showproducties

Het geluid tijdens ons festival wordt verzorgt door Showproducties. ‘Showproducties wil uw evenement voorzien van de juiste apparatuur voor de juiste toepassing. Deze keuze wordt gevormd met kennis, ervaring en betrokkenheid’.


http://showproducties.freelancergroup.nl/  // https://www.facebook.com/Showproducties-BV // https://www.youtube.com/channel/