Sponsors Groningen

In 2018 wordt voor de deerde keer het Fair Fashion Festival georganiseerd door Young & Fair en Gemeente Groningen. De organisatie van het festival ligt volledig in handen van vrijwilligers. Wij zijn dan ook hard op zoek naar enthousiaste ondernemers die ons graag zouden willen sponsoren om van deze eerste editie een groot succes te maken! Dus wilt u graag uw naamsbekendheid en associatie met fairtrade verhogen? Als sponsor kunt u verwachten goed zichtbaar te zijn op de hoofdlocatie van het Fair Fashion Festival. Tevens promoten wij uw naam/logo in meerdere van onze communicatiemiddelen.

Hopelijk hebben we u kunnen enthousiasmeren voor deelname aan het Fair Fashion Festival. Mocht u een bijdrage willen leveren aan het Fair Fashion Festival, neem dan contact met ons op via: hesterliena@youngandfair.nl.

De volgende partijen leveren een bijdrage aan het Fair Fashion Festival:

In een studentenstad als Groningen biedt Logo_Stad_PMS_op witsamenwerking met jongeren en de kennisinstellingen RUG en de Hanzehogeschool veel mogelijkheden om eerlijke handel onder de aandacht te brengen. De Hanzehogeschool heeft een eigen titel Fairtrade Hogeschool. Initiatieven van Young & Fair, de YFM, de Green Office RUG, jonge start-ups en lokale ondernemers op het gebied van eerlijke een duurzame handel kunnen rekenen op ondersteuning vanuit het kernteam Fairtrade Gemeente Groningen