Sponsors Utrecht

In 2013, 2014, 2015 en 2016 hebben Young & Fair en Fair Trade Gemeente Utrecht met succes  het Fair Fashion Festival georganiseerd. De organisatie van het festival ligt volledig in handen van vrijwilligers. Wij zijn dan ook hard op zoek naar enthousiaste ondernemers die ons graag zouden willen sponsoren om ook van editie 2017 wederom een groot succes te maken! Dus wilt u graag uw naamsbekendheid en associatie met fairtrade verhogen? Als sponsor kunt u verwachten goed zichtbaar te zijn op de hoofdlocatie van het Fair Fashion Festival te Utrecht. Tevens promoten wij uw naam/logo in meerdere van onze communicatiemiddelen. Kijk in onze sponsorbrochure voor de mogelijkheden en onze verschillende sponsorpakketten.

Hopelijk hebben we u kunnen enthousiasmeren voor deelname aan het Fair Fashion Festival. Mocht u een bijdrage willen leveren aan het Fair Fashion Festival, neem dan contact op met team acquisitie via marlies@fairfashionfestival.nl

De volgende partijen leveren een bijdrage aan het Fair Fashion Festival:

Dwvse hoofdlocatie van het Fair Fashion Festival is ook dit jaar weer de Winkel van Sinkel in Utrecht. Hier vindt u onder andere expert talks, live muziek, lezingen en workshops. Onze tweede locatie is het Stadhuis en het Stadhuisplein.

Daarnaast dank aan BASS Licht & Geluid, die net als vorig jaar de techniek zullen verzorgen.

Gaby van Gestel heeft ontdekt dat ze energie krijgt van het delen van haar verhalen. Door de gedachten in haar hoofd te visualiseren en te vertalen naar beeldende trends weet ze het publiek te boeien en inspireren om verder te kijken. Gaby is trendwatcher.

Tijdens Fair Fashion Festival Utrecht begeeft Gaby zich als Moderator van het lezingenprogramma als een rode draad tussen de sprekers en geeft ze vorm en structuur aan de mooie thema’s die deze dag de revue passeren. Als afsluiting van dit programma (dat zich in beide zalen van De Winkel van Sinkel afspeelt) zullen een aantal sprekers bij haar aanschuiven voor de Expert Talks waarbij samen vooruit wordt gekeken naar De Toekomst van de Mode; welke goede initiatieven zijn al genomen, wat ontbreekt nog en waar zien we kansen en oplossingen?

Laten we met elkaar werken aan een verduurzaming van de fashion industrie. Kom luisteren, laat je inspireren en praat mee.

Gaby’s blog: Taste of Colour               | https://www.facebook.com/Tasteofcolour/