Vriend van FFF

Wij geloven dat fairtrade mode een belangrijke stap is op weg naar een betere wereld voor mens en milieu. Daarom werken we met enorm veel passie en plezier aan het Fair Fashion Festival. Echter is dit alleen niet genoeg. Om dit mooie festival neer te kunnen zetten, maar ook jaarlijks terug te laten keren, hebben we mensen nodig die ons steunen. Daarvoor zijn we op zoek naar jou! Word onze Vriend en steun daarmee het Fair Fashion Festival.

Als vriend van het Fair Fashion Festival steun je het festival zodat er ieder jaar weer een bijzonder programma kan worden neergezet. Als vriend van het Fair Fashion Festival ontvang je als eerste het programmaboekje. Word nu Vriend van Fair Fashion Festival!

Word Vriend van het Fair Fashion Festival

Naam (verplicht)

Adres

Postcode en Woonplaats

Telefoonnummer

Email (verplicht)

Donatie (verplicht)

Doordat wij een jong festival zijn en onze fondsen liever beschikbaar stellen ten dienste van het programma, hebben wij ervoor gekozen geen gebruik te maken van betaalde betalingsdiensten. Daarom vragen wij om het bedrag z.s.m. handmatig over te maken op rekeningnummer NL84RABO 0154699284 t.n.v. Young & Fair onder vermelding van "Vriend van FFF". Zo kunnen wij z.s.m. met de wereld delen dat wij een nieuwe vriend hebben.

Stichting Young& Fair heeft een ANBI registratie (http://www.youngandfair.nl/contact/kvkgegevens/).

Akkoordverklaring
Door op indienen te klikken verklaar je bekend te zijn en akkoord te gaan met de hoogte van de donatie aan het Fair Fashion Festival.